the withelightning's helping

Anything you'd like to discuss (related to MoHAA or our clan)
User avatar
MikasaAckermann
klm-clan General
Posts: 1826
Joined: 4 years ago
Location: Tunisia
Tunisia

Re: the withelighting's helping

Postby MikasaAckermann » 3 years ago

Henri IV wrote:
i have some problem to connect privat, and breakthrought server !!!!!!!!!!!!


Did you forget that we don't have BT server anymore? only private + Freeztag
ɔ̽̕̕ɥ̾̑̒ɐ̛̉̈́l͌̎̐l͛̆̀ǝ̛́́ȕ͗̑ƃ̓̈̑ǝ̀̉͌ ̿̃̓ɐ̆̔̚ɔ̐̉͐ɔ̍̒̕ǝ̾̌̉d̋͛̊ʇ̿́͝ǝ̾͐̾p͆̍͠ Image
User avatar
Henri IV
klm-clan General
Posts: 2385
Joined: 6 years ago
Location: France
France

Re: the withelighting's helping

Postby Henri IV » 3 years ago

MikasaAckermann wrote:
Henri IV wrote:
i have some problem to connect privat, and breakthrought server !!!!!!!!!!!!


Did you forget that we don't have BT server anymore? only private + Freeztag


yes mika i know ,watching the movie in generale topic :yes:
=K(L)M=Henri IV|Gen
User avatar
Henri IV
klm-clan General
Posts: 2385
Joined: 6 years ago
Location: France
France

Re: the withelighting's helping

Postby Henri IV » 3 years ago

hello white :

my console no work

can t move to spect , or allie or axes
can t recoilchek
can t kick
can t nothing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=K(L)M=Henri IV|Gen
User avatar
Henri IV
klm-clan General
Posts: 2385
Joined: 6 years ago
Location: France
France

Re: the withelighting's helping

Postby Henri IV » 3 years ago

Henri IV wrote:hello white :

my console no work

can t move to spect , or allie or axes
can t recoilchek
can t kick
can t nothing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


i need to reconnect 2 time the tool ,and now all is good!!!!!!!!!!!!!!!
=K(L)M=Henri IV|Gen
User avatar
whitelightning
klm-clan Leader
Posts: 2476
Joined: 6 years ago
Location: Hoek van Holland, The Netherlands
Netherlands

Re: the withelighting's helping

Postby whitelightning » 3 years ago

Henri IV wrote:
Henri IV wrote:hello white :

my console no work

can t move to spect , or allie or axes
can t recoilchek
can t kick
can t nothing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


i need to reconnect 2 time the tool ,and now all is good!!!!!!!!!!!!!!!


That is really weird ?? i dont know what is problem :(
Image
User avatar
Henri IV
klm-clan General
Posts: 2385
Joined: 6 years ago
Location: France
France

Re: the withelighting's helping

Postby Henri IV » 3 years ago

hello doctor
i have some problem 3 days ago

when i play with tool or not , in all server , i play with bad mouvment , i tremble ,and some retarde mouvment ,

it s the same fell if i playing in same time i recording!!!!!

i have a very good ping , !!!!!!!!!

i think it s about my internet or something runing in my pc , and i m laging

i make a scan with malwarbyte and clean 4 programs so nothing change !!!

:crying: :crying:
=K(L)M=Henri IV|Gen
User avatar
*Hal*
Posts: 1115
Joined: 6 years ago
Location: USA/Texas
United States of America

Re: the withelighting's helping

Postby *Hal* » 3 years ago

FOR ME TOO -AND OTHER ONE PROBLEM -I PLAY THIS NIGHT AND HAVE LAG EVRY 30 SECONDS -MY PING IS GOOD 45,46,47,48,49,50-56 MORE LAG IMPOSIBLE TO PLAY NORMAL !!!!
and conect two time and my name no figure in server list -this is streng
PS:i stop all program -antivirus ,antiflood-all program stop -only tool and game work
evry time clear memori for game and for all pc clear game path all and have more more lagg :110: :whip: :mad2:
ImageImageImage=K(L)M=*Hal*|Pvt
Don't hate!!! Appreciate!!! Be a mentor, not a tormentor.
User avatar
Henri IV
klm-clan General
Posts: 2385
Joined: 6 years ago
Location: France
France

Re: the withelighting's helping

Postby Henri IV » 3 years ago

i m happy that this probleme isn t only mine :LMAO:

with tool or with out , it s the same in all server !!!

perhaps it s about patch !!!!

i don t know , helps us :yes: :yes:

and something of strange too, i was kicked in mohaa net tool because i was a menber who need to download the tool ,(color was Grey!!!!)(forced)

i closed the tool and back with the green color !!!!!!!!!!!!!!!!!!
=K(L)M=Henri IV|Gen
User avatar
whitelightning
klm-clan Leader
Posts: 2476
Joined: 6 years ago
Location: Hoek van Holland, The Netherlands
Netherlands

Re: the withelighting's helping

Postby whitelightning » 3 years ago

hmm its strange, i dont know what causes this. i played today myself and it seemed very smooth to me.
i asked if everyone is having a smooth experience and millyways was having it.
maybe there is a internet problem from france to germany (since you both are from france).
Image
User avatar
*Hal*
Posts: 1115
Joined: 6 years ago
Location: USA/Texas
United States of America

Re: the withelighting's helping

Postby *Hal* » 3 years ago

As you know I work in the sector of police who do not want to name
and I have hidden Ip indicating that it is in Bulgaria but it is a goal of protection and also it is done so that I can have Random Access database that are in Bulgaria and if I do not have such Ip I have access but I before have I had a similar problem
also I can change my Ip for each country and set up my bandwidth to the country so I've tried to Germany for Holland and others, and I have the same problem
I also can not change supplier for two seconds without affecting my work or play -but the problem remains the same
and recently I asked ARCZI/PL/ and too have this problem for lagg
ImageImageImage=K(L)M=*Hal*|Pvt
Don't hate!!! Appreciate!!! Be a mentor, not a tormentor.

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests